Hallo!

Goed Gebuurt bestaat uit Roel en Carlijn. Ze waren buren in Kanaleneiland, Utrecht. Elke keer als ze bij elkaar over de vloer kwamen, kregen ze ideeën voor toffe mediaproducties. Daarom besloten ze ze te gaan uitwerken. Goed Gebuurt dus (met een t)!

Roel werkt als freelance cameraman en editor. Carlijn als freelance journalist en doet de research, productie en ze filmt ook. Samen vormen ze een goed team. Begin 2017 is hun eerste documentaire Vrijgekocht uitgezonden en dat smaakte naar meer. Daarom hebben ze in 2018 hun tweede documentaire, Ongebonden, gemaakt.

Buiten de standaard
‘Wij proberen onze eigen weg te vinden in de maatschappij, buiten de standaard om. Hoe kan je zo duurzaam mogelijk leven, zonder geitenwollen sokken (al heb je best leuke, met patroontjes) te dragen en in een hutje op de hei te wonen? Hoe kan je rondkomen, zonder al je tijd in werk te steken? En vooral, hoe doen anderen dit? We nemen je mee in onze zoektocht door middel van deze documentaires.’

We zijn samen en afzonderlijk in te huren voor projecten. Mail voor informatie.

—————————–

Meer over Roel:
Roel Millenaar (28) is freelance cameraman en editor uit Utrecht en bovenal buurman van Carlijn. Hij monteert voor onder andere voor de EO, RTL en hij filmt en monteert muziek, kunst- en theaterprojecten. Hij studeerde Audio-visuele Techniek in Utrecht en spendeerde daarna een tijd in het buitenland om te werken bij theaters. Daar kon hij ervaring opdoen met alle aspecten van filmen en techniek. Eenmaal thuis kon hij meteen aan de slag als editor bij een kinderprogramma.
Roel heeft een bovengemiddelde interesse voor politiek, de maatschappij en chocola. Thuis probeert hij duurzaam te leven, van het zelf bakken van brood tot het hebben van een wormenbak, helemaal na het maken van deze documentairereeks.

Meer over Carlijn:
Carlijn Assink (30) werkt als freelance journalist. Ze haalt graag bijzondere verhalen uit de, op het oog, normale mens. Portretten in beeld en verhaal over liefde, ziekte, een ontmoeting, talent of beroep. Daarnaast schrijft en filmt ze over ondernemerschap, industrieel erfgoed, muziek, reizen, kunst en cultuur.
Carlijn komt uit Hengevelde, Twente. Op 18-jarige leeftijd vertrok ze voor een half jaar naar Frankrijk, om een paar jaar later via allerlei landen, steden en studies, in Utrecht uit te komen. Daar studeerde ze Journalistiek en ze heeft een master Media Innovation afgerond.
Utrecht is nog steeds haar homebase, al spendeert ze nog graag menig weekend in Twente en trekt ze graag maanden rond in haar camperbus. De drukte en anonimiteit van de stad combineert goed met de rust, natuur en noaberschop van Twente en het reizen. Onderweg vindt ze steeds meer manieren om op een duurzame manier te leven.