NPO Radio 1

Marin, een van onze hoofdpersonen in de tweede documentaire, mocht zondagochtend 18 maart bij NPO Radio 1 over haar leven vertellen en waarom het zo bijzonder is! Luister het fragment hieronder of op de site van Radio 1.

 


Recensie
De blog Simpel Rijk Leven recenseerde Vrijgekocht voor zijn volgers. “Een prachtig inkijkje over hoe je gelukkig kan zijn met minder.”¬† SimpelRijkLeven.nl


De Volkskrant

De Volkskrant noemde ons als kijktip.


NPO en 2Doc
Onze eerste documentaire Vrijgekocht werd 2 maart 2018 nogmaals uitgezonden op NPO Cultura en was daarna drie maanden online te bekijken bij 2Doc.nl. We gaven ook een interview aan 2Doc, makers van morgen, over het maakproces:


RTV Oost
Maart 2017- We waren te gast bij Overijssel Vandaag van RTV Oost. Carlijn en Bob (niet Bab) schoven bij presentatrice Karen Eshuis aan tafel om te praten over de film, Bob’s leven en de maatschappij.

” ‘Vrijgekocht’: een documentaire over vrij zijn van de maatschappij en een zelfvoorzienend leven leiden. Hoe kun je jezelf vrij kopen uit de huidige consumptie-maatschappij? Te gast in Overijssel Vandaag is documentairemaakster Carlijn Assink en vrijgevochten man uit Dalfsen Bob Radstake.”

Bekijk het hele artikel op RTV OOST