Nu je toch thuis moet zitten, is het tijd voor de thuisbioscoop! Popcorn, comfortabele bank en een goede film. *Met de coronakortingscode: StaySave kun je met korting onze film zien!* Voor maar vijf euro kan je dan deze documentaire zien, en help je ons de coronawinter door 🙂

Onze film Ongebonden is een documentaire over een aantal jonge mensen die op zoek zijn naar een alternatief leven in Nederland. In plaats van huisje, boompje, beestje en heel veel werken om dat te kunnen betalen, kiezen zij voor een meer duurzamere manier van leven. Niet meer gebonden aan de standaard. Kijk ‘m op vimeo! (Also with English subtitles)
LINK: https://vimeo.com/ondemand/ongebonden

 

Ongebonden from Goed Gebuurt on Vimeo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *