Hallo lieve mensen!

We gaan een webserie maken dit jaar, waarin we in elke (korte) aflevering een vraag van jullie beantwoorden. We kunnen ons namelijk voorstellen dat er na het zien van onze docu’s een aantal vragen zijn overgebleven. Over de hoofdpersonen van de films, maar ook over andere levensstijlen in het algemeen. Zelf hebben we natuurlijk ook nog vragen te over!

Dus, stuur al je vragen in naar: info@goedgebuurt.com
Het mag van alles zijn. Van ‘Hoe bouw je een organisch toilet in de stad?’ en ‘Leuk concept hoor, minder werken, maar hoe kan ik dat toepassen in mijn leven?’ tot aan ‘Hoe gaat het nu met Marin?’ of ‘Hoe kan het dat klimaatbewuste keuzes soms vervelende reacties oproepen bij anderen?’

Alles mag. Wij maken een schifting van de meest gestelde vragen (of meest originele vragen) en gaan weer aan de slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *