Hallo lieve volgers,

We gaan een heel leuk project doen begin 2020. Namelijk donderdag 9 januari gaat Goed Gebuurt, je eigenste Roel en Carlijn, een workshopavond geven in Utrecht. Daarbij laten we ook de documentaire Ongebonden zien.

Praatjes

Heb jij Ongebonden nog niet gezien en zit je daar eigenlijk al een tijdje met smart op te wachten? En wil je ook wel horen wat we hebben te zeggen? en of dat effect kan hebben op jouw leven?

Koop dan snel een kaartje via deze link.

De inhoud van deze spetterende avond met ons:

Docuavond – Ongebonden
Huisje, boompje, beestje. Vijf dagen werken om je leven te bekostigen. Onze maatschappij lijkt ontworpen op dit model. Misschien heb je er nooit wat voor gevoeld. Misschien streef je het zelf wel na. Maar overvalt je soms de gedachte: Hoe zou het zijn om alles anders te doen?

Documentairemakers Carlijn en Roel volgen in 2018 een half jaar drie ‘young people’. Jorn (28), Marin (28) en Kees (30) besloten het gebaande pad te verlaten, op zoek naar een nieuwe manier van leven in Nederland. Zij wonen, werken en leven anders dan de norm, zonder daarbij uit de maatschappij te stappen.

Jorn werkt en woont in zijn oude Land Rover met daktent. Marin is op zoek naar wat precies bij haar past en probeert daarin zo duurzaam en goedkoop mogelijk te leven met de natuur. Kees woont met zijn vriendin Nikki in een appartement in Amsterdam. Ze werken allebei parttime en besteden de rest van hun tijd aan hun milieubewuste leven.

Ongebonden gaat vooral over keuzes maken. Waar geef je je geld aan uit? Hoe wil je wonen? Hoeveel wil je werken? En is het mogelijk om anders te leven?

Wat vind jij belangrijk om na te streven met betrekking tot werken, wonen, tijdsindeling en milieu? Deze documentaire maakt kennis met een aantal alternatieven en keuzes, die kunnen bijdragen aan jouw zoektocht naar een passende levenswijze.

Programma
Deze avond wordt geleid door de twee documentaire makers Carlijn en Roel.

19:00 Start en openingsopdracht

19:30 Documentaire kijken ‘Ongebonden’

20:30 Pauze / Opdracht

20:45 Gesprek en vragen aan documentairemakers Carlijn en Roel

21:00 á 21:15 – 22:00 Borrel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *