We hebben een cadeautje voor jullie! Deze maand kun je onze eerste documentaire Vrijgekocht gratis bekijken via Vimeo. Veel plezier! En vergeet niet te laten weten wat je ervan vond.

KLIK HIER:  https://vimeo.com/r/2qub/U0hxc3dhRj

Of typ bij de checkout in Vimeo de code: oktoberfree
(Volg de stappen om je aan te melden via email of facebook, vul de code in of via de link wordt de korting automatisch verrekend.)

Vrijgekocht.

Vrijgekocht is een korte film over alternatieve levenswijzen in ecologische dorpen. Bob Radstake woont in een bos in Dalfsen, dicht bij Zwolle. De grote droom van Bob is om een een levend dorp bouwen. Dat zijn huizen gebouwd in groeiende bomen. Om dat te financieren organiseert hij een festival dit voorjaar. Hij leeft zelf al bijna compleet zelfvoorzienend, samen met zijn gezin op dit mooie, idyllische plekje.

Het andere ecodorp ligt in Bergen en is al meer van de grond. Jan Cuperus is jaren geleden bij een stichting gegaan. Met een paar mensen heeft hij een stuk grond gekocht. Vroeger was het een militair vliegveld, nu wordt het een ecodorp. Ze zijn al aan het experimenteren met woningen bouwen van leem en tinyhouses.

Wil jij een film van Goed Gebuurt laten zien in een buurthuis, bioscoop, filmhuis of wat anders? Contact ons dan even via Info@goedgebuurt.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *