Dag vriend,

(for English below)

Het is een tijdje stil geweest rondom ons. Gelukkig betekent dat niet dat we niks hebben gedaan. Er komen wat nieuwe dingen aan.

Eén daarvan is het volgende. We willen een webserie maken waarin we in elke (korte) aflevering een vraag van jullie beantwoorden. We kunnen ons namelijk voorstellen dat er na het zien van onze docu’s een aantal vragen zijn overgebleven. Over de hoofdpersonen van de films, maar ook over andere levensstijlen in het algemeen. Zelf hebben we natuurlijk ook nog vragen te over!

Dus, stuur al je vragen in naar: info@goedgebuurt.com
Het mag van alles zijn. Van ‘Hoe bouw je een organisch toilet in de stad?’ en ‘Leuk concept hoor, minder werken, maar hoe kan ik dat toepassen in mijn leven?’ tot aan ‘Hoe gaat het nu met Marin?’ of ‘Hoe kan het dat klimaatbewuste keuzes soms vervelende reacties oproepen bij anderen?’

Alles mag. Wij maken een schifting van de meest gestelde vragen (of meest originele vragen) en gaan weer aan de slag! 

HELLO FRIEND,

It has been a bit quiet around us for a while. Fortunately, that doesn’t mean we haven’t done anything. We have a number of new projects in mind!

One is the following. We want to make a web series in which we answer a question from you in a (short) episode. We can imagine that after seeing our documentaries, a number of questions came up in your mind. About the main characters of the films, but also about other lifestyles in general. And of course we still have plenty of questions ourselves!

So, send all your questions to: info@goedgebuurt.com
It can be anything. From ‘How do you build an organic toilet in the city?’ and “Nice concept to work less, but how can I apply that in my life?” or “How is Marin doing now?” or “How is it possible that my climate-conscious choices sometimes provoke unpleasant reactions with other people?”

Everything is allowed. We make a selection of the most frequently asked questions (or most original questions) and we will get back to work!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *