Ongebonden Trailer from Goed Gebuurt on Vimeo.

 
YASSSS! Het is zo ver, onze tweede documentaire Ongebonden gaat door Nederland touren!

Van 14 september tot en met 19 september is onze film te zien in vier steden! We trappen vrijdagavond de 14e af in Utrecht (Parnassos), gaan dan zaterdagavond de 15e naar Leeuwarden (Neushoorn), Zondagavond de 16e Enschede (Concordia) en tot slot op woensdagavond 19 september naar Amsterdam (Cinetol)! (alle linkjes zijn klikbaar 😉 )

20.00 uur inloop, 20.30 start de film! Na de film kunnen we nog borrelen en staan er wat duurzame lokale initiatieven. Kun je meteen je nieuwe opgedane inspiratie verwezenlijken!
Wil je daar bij zijn? Mail naar Ticket@goedgebuurt.com om te reserveren en volg onze facebooksite!
Wij houden je daar op de hoogte van locaties, kaartverkoop en leuke updates over de docu. Kijk bij onze evenementen!

ONGEBONDEN

Ongebonden gaat over keuzes maken. Keuzes over werken, wonen en consumeren. Hoe kom je uit de vicieuze cirkel van werken om te kunnen kopen, aflossen en nog meer werken, zonder uit de maatschappij te stappen?

We volgen drie jonge mensen die op hun eigen manier een weg vinden om daaruit te stappen. Niet meer gebonden aan de standaard.

Jorn
Jorn werkt waar hij leeft. In zijn oude Land Rover met daktent kan hij overal slapen van Amsterdam tot op de Veluwe. En werken, dat doet hij veel. Niet om het geld, maar omdat wat hij doet zijn leven is.

Marin
Marin probeert zo duurzaam en goedkoop mogelijk te leven. Ze weet veel van voedsel uit de natuur, vintage kleding en probeert van alles uit. Zo fietste ze bijvoorbeeld

maanden door Nederland om de beste boeren te vinden om lokale producten uit te proberen. Daar maakt ze een app van, zodat heel NL daarvan kan genieten. Haar droom? Een eigen stukje land.

Kees & Nikki
Kees woont met zijn vriendin Nikki in een appartement in Amsterdam. Ze werken beiden parttime. Kees probeert met zo min mogelijk stress te leven en deelt zijn eigen tijd in. Zo werkt hij alleen wanneer hij zin heeft. Nikki gebruikt de extra tijd om meer verantwoordelijk te leven en maakt bijvoorbeeld haar eigen schoonmaakmiddelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *