Het is zo ver! Onze eerste editing streak gaat beginnen. We hebben het tinyhouse in onze achtertuin er helemaal voor ingericht en gaan nu vandaag, vannacht en morgen de hele dag editten.

Dat wordt dus kijken wat we allemaal hebben gedraaid. Ruwe verhaallijn in elkaar zetten. Wat willen we allemaal gebruiken van de interviews met Marin, Jorn en Kees & Nikki? Kill your darlings wordt in dit geval erg lastig, want ze zeggen zoveel zinnige dingen!

Het creatieve proces gaat bij ons meestal gepaard met veel eten en koffie. Hoe later het wordt, hoe meer idee├źn we krijgen en dan komt er schot in de zaak. We hebben geen montagerooster. De vorige keer hebben we gemerkt dat het voor ons het beste werkt om gewoon te gaan en onderweg op te schrijven wat we tegen komen.

Here we go! We keep you up to date.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *