Je wil natuurlijk dolgraag op de hoogte blijven van al onze tips, tricks, filmpjes en natuurlijk de documentaire. Maar je hebt net al je social media accounts verwijderd, want je had Zondag met Lubach gezien. Gelukkig eindigt de digitale wereld daar niet.

Je kan je namelijk inschrijven voor onze spetterende en oogverblindende nieuwsbrief!
Links van de website, of onderaan op je mobiel kan je het ‘ Newsletter’ contactformulier invullen en dan krijg je één keer in de zoveel tijd (alleen als we wat leuks te melden hebben) een nieuwsbrief! En we daarna verkopen we je emailadres.

P.S.
We zijn deze week bezig geweest met de rewards die we boden bij onze crowdfunding! Dus donateurs, klein beetje geduld nog. Binnen een paar weken kunnen jullie wat in je email-box verwachten! (Carlijn moet eerst crowdfundontstressen op vakantie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *